Schaatsen op de Assuflex-Schaatsbaan

Vorig jaar was de Assuflex-schaatsbaan op de Markt een groot succes en is mede daardoor dit jaar een vanzelfsprekendheid. Vanaf woensdag 12 tot en met zaterdag 15 december kan er weer lekker geschaatst worden.

Net als vorig jaar is Assuflex weer de gulle sponsor van het evenement. Sinds juli 2017 heeft Assuflex Registermakelaars in Assurantiën een kantoor aan de Markt 1. “Vorig jaar zijn we begonnen met het ondersteunen van het evenement en we doen deze keer weer graag mee om ons nog verder te profileren”, vertelt Jan Kielstra, mede-eigenaar van Assuflex, vol enthousiasme.

Vorig jaar beloofde Kielstra al dat het een jaarlijks gebeuren moest worden. Net als René Lucas droomt Jan Kielstra ook weleens over een echte kunstijsbaan. “Maar daar hangt een stevig prijskaartje aan. Vooral voor de maand december is het een duur project”, legt hij uit. Misschien dat een participant aan kan schuiven om de droom nog eens tot leven te laten komen. Kielstra: “Bijvoorbeeld in Vught hebben naast de gemeente ook serviceclubs de financiële hand toegestoken. Een constructie met nog een bedrijf of instantie zou eventueel een optie
kunnen zijn.”

Vooralsnog blijft het, tot volle tevredenheid overigens, een kunststofbaan. Deze keer is de baan overdekt zodat het nog gezelliger kan worden. Bij de baan staat deze keer een grote terrastent. “We vonden het allemaal een beetje kouwelijk. Naast het feit dat de baan overdekt is, komt er nu ook een mooie tent bij ter grootte van de ijsbaan. Daar kunnen de mensen lekker zitten.” Uiteraard ontbreekt ook ‘een koek en zopie’ niet.

Assuflex heeft zakelijk gezien zich al een stevige plaats in de Aalburgse gemeenschap verworven. Jan Kielstra onderstreept nog eens dat zijn bedrijf niets voor niets in het hart van Wijk en Aalburg is gevestigd. “We willen daar zijn waar de mensen komen, laten zien dat we er voor de mensen zijn en midden in de samenleving staan en bieden zo de beste combinatie van verzekeringen en financiële zaken aan. Want we hebben alles in huis om onze klanten het beste geven”, vertelt Kielstra.

Assuflex is er zowel voor bedrijven als particulieren. “We staan dichtbij de mensen en we zijn laagdrempelig”, vult Kielstra aan. “We werken met een hoge servicegraad tegen een lage prijs.” Niet voor niets heeft Assuflex een kroontje in het logo. ”Dat betekent dat de klant koning is”, verduidelijkt Kielstra.

Tijdens Moonlight shopping op vrijdag 14 december zullen de deuren bij Assuflex uiteraard wijd openstaan.

Laat een reactie achter