Moonlight Shopping in Hart van Wijk en Aalburg is niet meer weg te denken

Op vrijdag 14 december is het weer Moonlight Shopping in hartje Wijk en Aalburg. Een traditie die niet meer weg
te denken is. ,,Het wordt weer een gebeurtenis in een gezellige wintersfeer”, belooft René Lucas van ondernemersvereniging Hart van Aalburg. Uiteraard zijn de winkels op deze dag ook tot 22.00 uur geopend met voldoende aanbiedingen voor iedereen.

Tijdens Moonlight Shopping, dat om 16.00 uur aanvangt, zal de sfeer van een Duitse kerstmarkt geproefd kunnen worden. De kramen staan opgesteld aan weerszijde in de Galerij. (dus niet terug lang de Hema)

Op de markt bij de schaatsbaan zijn ook nog leuke attracties zoals bungeetrampoline, eendjes vangen en touwtje trekken. Hierdoor is het hele centrum voorzien van activiteiten en kan er een complete ronde worden gemaakt. Op de kerstmarkt wordt ook de inwendige mens niet vergeten. Uiteraard maakt ook de kerstman zijn opwachting. De Markt heeft onlangs een upgrade ondergaan door onder andere het plaatsen van lei-eiken. Dat is sfeer verhogend. Traditiegetrouw zorgt Hovenier Smulders het Wijk en Aalburgs weer voor een grote kerstboom.

De Assuflex-schaatsbaan zorgt voor sportiviteit en extra gezelligheid. Van woensdag tot en met zaterdag is de baan geopend. Op woensdag, donderdag en vrijdag is er naast vrij schaatsen ook schoolschaatsen. Woensdagavond is er disco-schaatsen met een DJ. In tegenstelling tot vorig jaar is de baan geheel overdekt. Een grote terrastent direct aan de schaatsbaan zorgt voor een huiselijke noot.

In de terrastent vindt donderdag ook de netwerkborrel van Ondernemersvereniging Aalburg plaats en in de tent is er een presentatie van Park Veldzicht. Ook wordt’s avonds de
trekking van de OV-decemberactie gehouden. OKE FM zendt vanaf donderdag tot en met zaterdag live vanaf de Markt uit. De omroep houdt gelijktijdig net als vorig jaar een “Glazen Huis” actie nu ten bate van Park Veldzicht. Iedereen kan een donatie doen of tegen een kleine honorering een plaatje aanvragen.

Om de sfeer tijdens Moonlight Shopping extra te verhogen treedt vrijdag nog het Shantykoor de Biesbosch op. Vrijdag is er tevens de prijsuitreiking van de decemberactie. Zaterdag is er naast de live uitzending van OKE FM en het schaatsen onder het motto ‘kom gezellig meezingen’ een optreden van Christelijk Mannenkoor Altena en mannenkoor De Maasmaten.

Laat een reactie achter